palvelut englanniksi +358449765546,
palvelut suomeksi +358466118802
 

Keittiön korjaus

Keittiön korjaus. Tarjotut keittiön korjauspalvelut asiantuntijan avustuksella: lattian purkaminen ja kokoaminen, ovien asennus ja purkaminen, vesijohtojen purku, vesijohtojen asennus, viemäriputkien purkaminen ja kokoaminen, johtojen asennus, vesieristys, alakattojen asennus, keittiökalusteiden asennus (mm. astianpesukone, pesuallas, jääkaappi, liesi, valaisimet jne.) ja tarvikkeiden ripustaminen keittiöön.Keittiön korjaus

Parhaan mahdollisen keittiön korjauksen tekemiseksi sinun on ensin suunniteltava kaikki työt, joten soita asiantuntijalle, joka voi auttaa sinua suunnittelemaan kaiken. Ensinnäkin on tärkeää suunnitella, missä kaikki sijoitetaan, jotta voit kerätä mahdollisimman tarkasti kaiken tarvitsemasi, kuten sähkön, viemärin ja veden. Keittiön remonttia varten on tarpeen suunnitella, mihin sijoitetaan pesuallas, astianpesukone, liesi, liesituuletin, jääkaappi, pesukone, valaisimet ja tarvittava määrä pistorasioita. Sitten kun keittiöremontin pohjaratkaisu on tehty, voidaan siirtyä suunnittelun valintaan. Asiantuntijamme tarjoaa sinulle erilaisia ​​keittiömalleja sekä kuuntelee toiveitasi ja tarjoaa siten parhaan vaihtoehdon.

Toiveesi sekä huoneen mitat ja erityispiirteet huomioon ottaen valitaan katto, seinät ja lattiapäällyste. Koska keittiössä on aina rasvaa ja likaa, on suositeltavaa valita mahdollisimman helposti puhdistettava ja pidempään kestävä pinta. Keittiöremonttia tehdessäsi voit valita useista vaihtoehdoista, kuten kipsilevystä, muovista, joustavasta tai maalattavasta alakatosta. Varmasti ainakin kiukaan yläpuolella olevat seinät olisi hyvä kaakeloida. Näin voit puhdistaa kaiken helposti ja mukavasti. Asiantuntija neuvoo sinua parhaissa lattiaratkaisuissa, pääasia, että se on helppohoitoinen ja näyttää hyvältä.

Tarjoamme remontin tekemistä keittiöön ottaen huomioon toiveesi sekä taloudelliset mahdollisuudet.

Keittiön korjaus laadukkaalla työsuorituksella. Tarjoamme myös muita remontteja, kuten kodin remonttia, makuuhuoneen remonttia, asuntoremonttia, kylpyhuoneremonttia, lastenhuoneremonttia, toimistohuoneremonttia ja muita huoneremontteja.